Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Veronica

Ereprijs Royal Blue - Veronica Austriaca

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Veronica Austriaca

Ereprijs Royal Blue - Veronica Austriaca is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ereprijs Royal Blue - Veronica Austriaca kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ereprijs Royal Blue - Veronica Austriaca kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ereprijs Royal Blue - Veronica Austriaca voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ereprijs Royal Blue (veronica austriaca) is een elegante tuinplant met mooie blauwe bloemaren. Het is een dankbare en makkelijke borderplant en bloeit van mei tot juli. Deze prachtige plant is eenvoudig te combineren met andere vaste planten en bloembollen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Veronica
Specificaties
sku A-2200-11149
Levertijd 4D
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Veronica Austriaca