Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Verbena Bonariensis
Uitverkocht

Ijzerhard Lollipop - Verbena Bonariensis

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Verbena Bonariensis
Uitverkocht
Ijzerhard 'Lollipop' (Verbena bonariensis) is een zelfzaaiende tweejarige plant. Het is een zeer populaire border plant met prachtige, elegante, paarse bloemen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ijzerhard Lollipop - Verbena Bonariensis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ijzerhard Lollipop - Verbena Bonariensis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ijzerhard Lollipop - Verbena Bonariensis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ijzerhard Lollipop - Verbena Bonariensis voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Verbena Bonariensis
Specificaties
sku A-2200-11147-B
Levertijd 4D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober   november  
Kleur Paars   Roze  
Planthoogte
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Verbena Bonariensis