Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten

Scheefbloem Weisser Zwerg (Iberis)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Iberis Sempervirens
Uitstoelend, groenblijvend halfstruikje uit Zuid-Europa en is geknipt voor de rotstuin. Heeft smal, donkergroen blad en in het voorjaar en begin zomer dichte tuilen met witte bloemen. Is winterhard.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Scheefbloem Weisser Zwerg (Iberis) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Scheefbloem Weisser Zwerg (Iberis) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Scheefbloem Weisser Zwerg (Iberis) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Scheefbloem Weisser Zwerg (Iberis) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku A-0900-10577
Levertijd 4D
Plantmaand januari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Voorjaarsbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Wit  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Iberis Sempervirens