Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten

Steenzaad Heavenly Blue - Lithodora diffusa

€3,99 (Incl BTW €0,33)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lithodora diffusa (syn Glandora diffusa)

Steenzaad Heavenly Blue - Lithodora diffusa is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Steenzaad Heavenly Blue - Lithodora diffusa kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Steenzaad Heavenly Blue - Lithodora diffusa kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Steenzaad Heavenly Blue - Lithodora diffusa voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Steenzaad Heavenly Blue - Lithodora diffusa is een zeer mooie, bodembedekkende plant, geschikt voor zowel zon als halfschaduw. Lithodora bloeit rijkelijk met helderblauwe trechtervormige bloemen en verlangt vochthoudende grond om goed te gedijen. Het is ook een mooie rotsplant. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku A-1200-10645
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Blauw  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lithodora diffusa (syn Glandora diffusa)