Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten
Uitverkocht

Bitterkruid (Lewisia cotyledon)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lewisia cotyledon

Bitterkruid (Lewisia cotyledon) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bitterkruid (Lewisia cotyledon) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bitterkruid (Lewisia cotyledon) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bitterkruid (Lewisia cotyledon) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lewisia cotyledon, ook bekend als bitterkruid, is een aantrekkelijke, groenblijvende vaste plant met fraaie en zeer mooi gevormde roze bloemen. Bitterkruid is zeer geliefd vanwege haar rijkelijke bloei en kan wel drie tot vier keer bloeien tijdens het groeiseizoen. Bitterkruid heeft leerachtige blaadjes en kan warme en droge omstandigheden goed verdragen en is daarom een zeer geschikte keus voor tuinen op het zuiden of rotstuinen. Plant in goed gedraineerde, matig vruchtbare grond in de volle zon.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
 
Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku A-1200-10615
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   juli  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw  
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lewisia cotyledon