Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten
Uitverkocht

Leucothoe Zeblid - Druifheide

€13,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Leucothoe fontanesiana

Leucothoe Zeblid - Druifheide is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Leucothoe Zeblid - Druifheide kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Leucothoe Zeblid - Druifheide kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Leucothoe Zeblid - Druifheide voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Nederlands druifheide is een wintergroene heester met veel sierwaarde. Leucothoe Zeblid is een schaduwplant en heeft prachtig rood en groen gekleurd blad. Bloeit in mei - juni met witte bloemen. Ook een mooie potplant. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku WFP-050
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei   juni  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Kleur Bruinrood  
Planttype Andere
Potmaat C2  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Leucothoe fontanesiana