Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten

Lavatera Olbia Rosea - Struikmalva

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lavatera Olbia (syn Althaea Olbia)

Lavatera Olbia Rosea - Struikmalva is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lavatera Olbia Rosea - Struikmalva kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lavatera Olbia Rosea - Struikmalva kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lavatera Olbia Rosea - Struikmalva voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lavatera olbia Rosea, struikmalva, mag eigenlijk in geen enkele tuin ontbreken. Deze klassieke Cottage Garden Plant  is zeer geliefd vanwege haar schitterende en uitbundige roze bloei van juni tot oktober. Lavatera Rosea is matig winterhard en daarom uitstekend geschikt om in potten te planten zodat de plant tijdens streng winterweer vorstvrij kan overwinteren. In de tuin is een winterbescherming aan te raden: plaats een dikke mulchlaag rond de plant. In het voorjaar snoei je de plant terug tot ongeveer 20 cm boven de grond.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku A-1200-10604
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lavatera Olbia (syn Althaea Olbia)