Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten
Uitverkocht

Lavatera Barnsley - Struikmalva

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lavatera Thuringiaca

Lavatera Barnsley - Struikmalva is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lavatera Barnsley - Struikmalva kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lavatera Barnsley - Struikmalva kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lavatera Barnsley - Struikmalva voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lavatera Barnsley, struikmalva, mag eigenlijk in geen enkele tuin ontbreken. Deze klassieke Cottage Garden Plant  is zeer geliefd vanwege haar schitterende en uitbundige lichtroze bloei van juni tot september. Lavatera Barnsley  is matig winterhard en daarom uitstekend geschikt om in potten te planten zodat de plant tijdens streng winterweer vorstvrij kan overwinteren. In de tuin is een winterbescherming aan te raden: plaats een dikke mulchlaag rond de plant. In het voorjaar snoei je de plant terug tot ongeveer 20 cm boven de grond. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku A-1200-10603
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Haagplanten Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze   Wit  
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lavatera Thuringiaca