Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten
Uitverkocht

Echinops Ritro - Kogeldistel

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Echinops Ritro
Uitverkocht
Echinops ritro, kogeldistel, is een grijsgroene vaste plant, met fraaie kogelronde paarse bloemen. Deze onderhoudsvriendelijke borderplant verlangt een plek in de volle zon, in goed waterdoorlatende grond en heeft een groeihoogte tot ongeveer 80-100 cm. Mooi in combinatie met o.a. Monarda, Echinacea, Agastache en Achillea.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Echinops Ritro - Kogeldistel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Echinops Ritro - Kogeldistel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Echinops Ritro - Kogeldistel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Echinops Ritro - Kogeldistel voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku A-0500-10383
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Blauw  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Echinops Ritro