Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten

Aubrieta Cascade Red - Blauwkussen

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aubrieta

Aubrieta Cascade Red - Blauwkussen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aubrieta Cascade Red - Blauwkussen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aubrieta Cascade Red - Blauwkussen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aubrieta Cascade Red - Blauwkussen voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Aubrieta Cascade Red - Blauwkussen. Aubrieta Cascade Red  ook bekend als randjesbloem of blauwkussen, heeft grijsgroen blad en bloeit rijkelijk van april tot mei met paarse bloemetjes. Cascade Red is een ideale rotsplant en komt ook tot zijn recht vooraan de bloemborder of langs tuinpaden. Planten groeien tot een hoogte van ongeveer 15 cm.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
 
Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku A-0100-10168
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Rood   Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Bloeimaand april   mei  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Groenblijvend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aubrieta