Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Ezelsoor Byzantina - Stachys Byzantina

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Stachys byzantina
Ezelsoor Byzantina - Stachys Byzantina is een onmisbare vaste plant in de bloemborder die vooral geplant wordt vanwege haar zilverkleurige viltige blad. Het is een zeer sterke en mooie bladplant en bodembedekker, die het oog kalmeert en ervoor zorgt dat andere planten opvallen. Plant Stachys byzantina langs de borderrand of in potten en containers. Het is met recht een prachtige plant die de tuin mooi opvult.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ezelsoor Byzantina - Stachys Byzantina is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ezelsoor Byzantina - Stachys Byzantina kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ezelsoor Byzantina - Stachys Byzantina kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ezelsoor Byzantina - Stachys Byzantina voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-1900-11070-B
Levertijd 4D
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Stachys byzantina