Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Lijmkruid 'Splendens' (Silene schafta)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Silene schafta Splendens
Lijmkruid 'Splendens' (Silene schafta) is een sterke en onderhoudsvriendelijke, groenblijvende, vaste plant. Het is ook een uitstekende bodembedekker. Lijmkruid heeft aantrekkelijk grijs-groen blad en een rijke en langdurige bloei. Silene schafta 'Splendens' bloeit van juli tot augustus met bijzonder mooi gevormde donkerroze bloemen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lijmkruid 'Splendens' (Silene schafta) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lijmkruid 'Splendens' (Silene schafta) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lijmkruid 'Splendens' (Silene schafta) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lijmkruid 'Splendens' (Silene schafta) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-1900-11060
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Silene schafta Splendens