Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten
Uitverkocht

Saxifraga Arendsii Schneeteppich - Steenbreek

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Saxifraga Arendsii

Saxifraga Arendsii Schneeteppich - Steenbreek is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Saxifraga Arendsii Schneeteppich - Steenbreek kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Saxifraga Arendsii Schneeteppich - Steenbreek kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Saxifraga Arendsii Schneeteppich - Steenbreek voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Saxifraga x arendsii Schneeteppich (Steenbreek) bloeit met een bloemenzee van witte bloemen met een geel hart in april/mei. Deze groenblijvende bodembedekker is geschikt voor de border, maar gedijt ook goed in een rotstuin of tussen de stenen van een muur. Deze snelgroeiende plant staat graag in de zon en combineert in de border goed met Phlox en lage siergrassen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-1900-11009
Levertijd 4D
Bloeimaand april   mei  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Kleur Wit  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Saxifraga Arendsii