Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten
Uitverkocht

Tongkruiskruid Othello - Ligularia dentata

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ligularia dentata Othello

Tongkruiskruid Othello - Ligularia dentata is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tongkruiskruid Othello - Ligularia dentata kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tongkruiskruid Othello - Ligularia dentata kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tongkruiskruid Othello - Ligularia dentata voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tongkruiskruid 'Othello' (Ligularia dentata) is een schitterende bladplant voor de schaduwrijke tuin. Tongkruiskruid bloeit van juli tot augustus met oranje-gele bloemen. Deze vaste plant gedijt uitstekend in de schaduw of halfschaduw, geplant in een voedzame, vochthoudende bodem. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-1200-10630
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten Zomerbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Bloeimaand juli   augustus  
Kleur Geel   Oranje  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ligularia dentata Othello