Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Hypericum Polyphyllum - Hertshooi

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hypericum Polyphyllum
Hypericum polyphyllum (Hertshooi Grandiflorum) is een laaggroeiende (10 cm), bodembedekkende heester met fijn grijsgroen blad en een mooie bloei. Deze soort is uitstekend geschikt voor zonnige tuinen op het zuiden waar veel planten juist verpieteren. De plant is zeer winterhard en kan goed tegen droogte. Daarom is het een onderhoudsvriendelijke plant die mooi combineert met andere planten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hypericum Polyphyllum - Hertshooi is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hypericum Polyphyllum - Hertshooi kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hypericum Polyphyllum - Hertshooi kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hypericum Polyphyllum - Hertshooi voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-0800-10576
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Geel  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hypericum Polyphyllum