Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten
Uitverkocht

Helianthus Atrorubens - Zonnebloem

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Helianthus Atrorubens
Uitverkocht
Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Helianthus Atrorubens - Zonnebloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Helianthus Atrorubens - Zonnebloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Helianthus Atrorubens - Zonnebloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Helianthus Atrorubens - Zonnebloem voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-0800-10488
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Kleur Geel  
Standplaats half schaduw  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Helianthus Atrorubens