Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Helianthemum Lawrenson's Pink - Zonneroosje

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Helianthemum x Cultorum

Helianthemum Lawrenson's Pink - Zonneroosje is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Helianthemum Lawrenson's Pink - Zonneroosje kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Helianthemum Lawrenson's Pink - Zonneroosje kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Helianthemum Lawrenson's Pink - Zonneroosje voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Zoals de naam doet vermoeden, is Helianthemum Lawrenson s Pink (Zonneroosje) een zonminnende vaste plant/half heester. Het is een laag groeiende (20 cm) en groenblijvende bodembedekker met fraaie, lichtroze bloemen en een geel hart. Lawrenson s Pink bloeit van mei tot juli en is zeer geschikt voor begroeiing langs paden en extra mooi voorin de bloemborder of rotstuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-0800-10486
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus  
Standplaats half schaduw  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Helianthemum x Cultorum