Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten
Uitverkocht

Chinese Bruidssluier (Fallopia Aubertii)

€14,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fallopia

Chinese Bruidssluier (Fallopia Aubertii) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Chinese Bruidssluier (Fallopia Aubertii) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Chinese Bruidssluier (Fallopia Aubertii) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Chinese Bruidssluier (Fallopia Aubertii) voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Fallopia aubertii of Chinese Bruidssluier is een sterke winterharde klimplant en bloeit de hele zomer door, tot september, met kleine roomwitte bloemen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku WFP-0128
Levertijd 6D
Kleur Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte
Produkt Vaste planten Klimplant Zomerbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Andere
Potmaat C2  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fallopia