Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Rode Steenanjer Brilliant - Dianthus deltoides

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dianthus deltoides Brilliant

Rode Steenanjer Brilliant - Dianthus deltoides is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rode Steenanjer Brilliant - Dianthus deltoides kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rode Steenanjer Brilliant - Dianthus deltoides kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rode Steenanjer Brilliant - Dianthus deltoides voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Rode Steenanjer 'Brilliant' (Dianthus deltoides) is een sterke en zeer makkelijk te verzorgen vaste plant met prachtige rode bloemetjes. Deze plant is uitstekend geschikt voor de rotstuin en mooi om te gebruiken als voegenvuller en om onkruid tegen te gaan.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku A-0400-10335
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Rood   Roze  
Produkt Vaste planten Geurend   Snijbloemen   Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Dianthus
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dianthus deltoides Brilliant