Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tuinplanten

Akebia Quinata

€21,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Akebia

Akebia Quinata is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Akebia Quinata kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Akebia Quinata kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Akebia Quinata voor slechts € 21,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Akebia quinata is ook bekend als klimbes of schijnaugurk. Het is een schitterend bloeiende klimplant (april/mei). Een echte tuinaanwinst. Ook uitstekend te houden als potplant in de tuin. In China worden de vruchten als groenten gegeten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

Toon alle Tuinplanten
Specificaties
sku WFP-0126
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Geurend   Klimplant Voorjaarsbloeiers
Potmaat C2  
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte
Planttype Andere
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Akebia