Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Planten

Tijm Albiflorus - Thymus Praecox

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Thymus Praecox
Tijm Albiflorus - Thymus Praecox. Thymus praecox is een groenblijvende plant met bijzonder mooie donkergroene aromatische blaadjes. Thymus praecox 'Albiflorus' is een onderhoudsvriendelijke plant met mooie paarse bloemetjes. Deze plant is een uitstekende keus voor droge, zonnige tuinen, moestuinen of de rotstuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tijm Albiflorus - Thymus Praecox is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tijm Albiflorus - Thymus Praecox kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tijm Albiflorus - Thymus Praecox kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tijm Albiflorus - Thymus Praecox voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Planten
Specificaties
sku A-2000-11084
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Potmaat P9  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Wit  
Planttype Kruiden Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Thymus Praecox