Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokrozen
Uitverkocht

Stokroos Geel

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Alcea Rosea

Stokroos Geel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokroos Geel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokroos Geel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokroos Geel voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Stokrozen zijn trouwe cottage garden planten die ook voor een mooie verticale element zorgen in de tuin. Ideaal geschikt om achterin de bloemborder te planten of schuttingen te verbergen. Alcea Rosea Geel is een bijzondere dubbel bloemige stokroos, met rijk gevulde fluweelzachte bloemen. Deze soort kan wel tot 200 cm hoog worden. Ook zeer geschikt als snijbloem.
Toon alle Stokrozen
Specificaties
sku 6040-J-120395
Levertijd 2D
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Stokroos
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Geel  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Alcea Rosea