Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokrozen
Uitverkocht

Stokroos Rood

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Alcea Rosea
Uitverkocht
Stokrozen zijn trouwe cottage garden planten die ook voor een mooie verticale element zorgen in de tuin. Ideaal geschikt om achterin de bloemborder te planten of schuttingen te verbergen. Alcea Rosea is een bijzondere dubbel bloemige stokroos, met rijk gevulde fluweelzachte bloemen. Deze soort kan wel tot 200 cm hoog worden. Ook zeer geschikt als snijbloem.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stokroos Rood is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokroos Rood kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokroos Rood kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokroos Rood voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Stokrozen
Specificaties
sku 6000-J-120396
Levertijd 2D
Kleur Rood  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Stokroos
Potmaat Wortelstok  
Planthoogte
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Alcea Rosea