Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spiraea

Spiraea Astilbe Rood

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Astilbe

Spiraea Astilbe Rood is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spiraea Astilbe Rood kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spiraea Astilbe Rood kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spiraea Astilbe Rood voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Toon alle Spiraea
Specificaties
sku 6670-J-121200
Levertijd 2D
Planttype Vaste planten-tuinklaar Astilbe-spiraea
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Rood  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Astilbe