Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spiraea

Spiraea Astilbe Wit

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Astilbe

Spiraea Astilbe Wit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Spiraea Astilbe Wit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Spiraea Astilbe Wit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Spiraea Astilbe Wit voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Astilbe (ten onrechte ook wel Spiraea genoemd), komt van origine uit Oost Azië. Astilbe is een bijzonder fraaie plant. De planten worden ongeveer 80 cm hoog en bloeien van midden juni tot september met pluisvormige bloemen. Ze houden van vochtige en voedzame tuingrond en een half beschaduwde plaats. Vereist weinig zorg. Volledige bloei vindt vanaf het tweede jaar na aanplant plaats. PLANTEN: Zo spoedig mogelijk planten op een diepte van ongeveer 10 cm. De grond stevig aandrukken en in het begin voldoende vochtig houden. Uit cultuurmateriaal vermeerderd. TIP: Zijn ook geschikt om in bloembakken en terracotta potten te planten.
Toon alle Spiraea
Specificaties
sku 6690-J-121420
Levertijd 2D
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Astilbe-spiraea
Bloeimaand juni   juli  
Standplaats volle zon  
Kleur Wit  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Astilbe