Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Skimmia

Skimmia Japonica Rubella

€15,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Skimmia Japonica
Skimmia Japonica 'Rubella' is een echte architectuurplant die structuur geeft aan de tuin. Het is een groenblijvende struik die vroeg in het seizoen bloeit mooie Roze geurende bloemen, die zich ontwikkelen tot mooie rode vruchten later in het groeiseizoen. Het is een ideale plant voor schaduw en halfschaduwrijke plekken en zeer geliefd vanwege haar lange bloeiperiode en sierwaarde in de tuin. Een echte aanwinst. Verlangt een zonnig tot half standplaats in goed gedraineerde, lichtzure grond. Mooi in combinatie met Hortensia s, Rhododendrons en Winterheide (Erica).

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 19 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Skimmia Japonica Rubella is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Skimmia Japonica Rubella kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Skimmia Japonica Rubella kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Skimmia Japonica Rubella voor slechts € 15,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Skimmia
Specificaties
sku WFP-0070
Levertijd 6D
Kleur Roze  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Andere
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Potmaat C2  
Bloeimaand april   mei  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Skimmia Japonica