Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sedum

Sedum Spectabile Matrona - Vetkruid

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Sedum Spectabile

Sedum Spectabile Matrona - Vetkruid is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sedum Spectabile Matrona - Vetkruid kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sedum Spectabile Matrona - Vetkruid kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sedum Spectabile Matrona - Vetkruid voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Sedum is een laatbloeiende vaste plant. Sedum is een succulent en is zeer geliefd vanwege de mooie, rechtopstaande groeiwijze. Het is een prachtige bordervuller, een onderhoudsarme tuinplant die mooi kleur geeft aan de herfsttuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Sedum
Specificaties
sku A-1900-11016
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Rood   Roze  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand september   oktober  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Sedum Spectabile