Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Schoenlappersplant
Uitverkocht

Schoenlappersplant Bressingham White - Bergenia (Sixpack)

€24,99

Normale prijs: €32,99

Je bespaart 24%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Bergenia Cordifolia

Schoenlappersplant Bressingham White - Bergenia (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Schoenlappersplant Bressingham White - Bergenia (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Schoenlappersplant Bressingham White - Bergenia (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Schoenlappersplant Bressingham White - Bergenia (Sixpack) voor slechts € 24,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Schoenlappersplant 'Bressingham White' (Bergenia Cordifolia) is een populaire bodembedekker met opvallende, klokvormige bloemen. Deze prachtige, winterharde tuinplant heeft mooie, hartvormige, diepgroene bladeren die lijken op olifantenoren. Deze geliefde voorjaarsbloeier komt oorspronkelijk uit Siberië, Mongolië en West-China overleeft de Nederlandse winters eenvoudig. Op een mooi plaatsje in de border of langs de vijver heeft deze tuinplant het goed naar de zin. Een ideale tuinplant. Zeer geschikt voor vochtige tuinen. Sixpack

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Schoenlappersplant
Specificaties
sku A-0200-10176-6
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Groenblijvend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Kleur Roze   Wit  
Bloeimaand april   mei  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte 10 - 40 cm  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Bergenia Cordifolia