Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Salie

Bossalie Caradonna - Salvia nemerosa

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Salvia Nemorosa

Bossalie Caradonna - Salvia nemerosa is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bossalie Caradonna - Salvia nemerosa kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bossalie Caradonna - Salvia nemerosa kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bossalie Caradonna - Salvia nemerosa voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bossalie 'Caradonna' (Salvia nemorosa) is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. Salvia nemorosa 'Caradonna' bloeit van mei tot en met juni met prachtige paarsgekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Salie
Specificaties
sku A-1900-10995-B
Levertijd 4D
Kleur Paars  
Bloeimaand mei   juni  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats volle zon  
Planttype Kruiden Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Salvia Nemorosa