Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Salie
Uitverkocht

Bossalie Hot Lips - Salvia microphylla (Sixpack)

€24,99

Normale prijs: €32,99

Je bespaart 24%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Salvia microphylla

Bossalie Hot Lips - Salvia microphylla (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bossalie Hot Lips - Salvia microphylla (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bossalie Hot Lips - Salvia microphylla (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bossalie Hot Lips - Salvia microphylla (Sixpack) voor slechts € 24,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bossalie 'Hot Lips' (Salvia microphylla) is een bijzonder mooie, sterke en zeer geliefde borderplant. Salvia microphylla 'Hot Lips' is een echte tuinklassieker en bloeit van juli tot november met prachtige rood-wit gekleurde bloemen. Salvia is eenvoudig te combineren met diverse vaste planten en bloembollen. Sixpack

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Salie
Specificaties
sku A-1900-10985-6
Levertijd 4D
Kleur Rood   Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats volle zon  
Potmaat P9  
Planthoogte
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Salvia microphylla