Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rubus
Uitverkocht

Framboos - Rubus Idaeus

€6,99 (Incl BTW €0,58)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rubus Idaeus

Framboos - Rubus Idaeus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Framboos - Rubus Idaeus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Framboos - Rubus Idaeus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Framboos - Rubus Idaeus voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Frambozen zijn zeer eenvoudig te kweken en de bessen zijn vol van smaak. Een frambozenstruik zal u voorzien van heerlijke sappige vruchten. Frambozen zijn rijk aan vitaminen en antioxidanten en kunnen gebruikt worden om jam te maken, taarten en gezonde smoothies. Plant uw frambozen struik op een zonnig plekje in goed waterdoorlatende grond en volg de groei-instructies voor het beste groeiresultaat. Frambozen kunnen geoogst worden vanaf midzomer tot aan de herfst.
Toon alle Rubus
Specificaties
sku 900-673000
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Potmaat Wortelstok  
Produkt Moestuin Vaste planten Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni  
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rubus Idaeus