Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ridderspoor
-20%

Ridderspoor Astolat - Delphinium (Driepack)

€7,99

Normale prijs: €9,99

Je bespaart 20%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Delphinium

Ridderspoor Astolat - Delphinium (Driepack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ridderspoor Astolat - Delphinium (Driepack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ridderspoor Astolat - Delphinium (Driepack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ridderspoor Astolat - Delphinium (Driepack) voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ridderspoor (Delphinium ) 'Astolat' is een klassieke en zeer geliefde vaste plant, met elegante roze gekleurde bloemen met een zwart oog. Bloeit van mei tot juni, met soms een tweede bloei later in de zomer. Riddersporen zijn prachtige borderplanten. Astolat heeft een groeihoogte van ongeveer 1,8 m. Driepack.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Ridderspoor
Specificaties
sku A-0400-10297-3
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Kleur Paars   Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Delphinium