Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rhododendron
Uitverkocht

Rhododendron Catawbiense Grandiflorum

€13,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rhododendron
Uitverkocht
Rhododendron Catawbiense Grandiflorum. Rhododendron zijn statige sierstruiken die ook in de tuin mooi tot zijn recht komt in de bloemborder, in verschillende kleurencombinaties. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rhododendron Catawbiense Grandiflorum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rhododendron Catawbiense Grandiflorum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rhododendron Catawbiense Grandiflorum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rhododendron Catawbiense Grandiflorum voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Rhododendron
Specificaties
sku WFP-0087
Levertijd 6D
Planthoogte
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Paars   Roze  
Potmaat C2  
Bloeimaand mei  
Planttype Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rhododendron