Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rhododendron
Uitverkocht

Rhododendron Catawbiense Boursault

€13,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rhododendron

Rhododendron Catawbiense Boursault is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rhododendron Catawbiense Boursault kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rhododendron Catawbiense Boursault kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rhododendron Catawbiense Boursault voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Rhododendron Catawbiense Boursault. Rhododendron zijn statige sierstruiken die ook in de tuin mooi tot zijn recht komt in de bloemborder, in verschillende kleurencombinaties.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Rhododendron
Specificaties
sku WFP-0086
Levertijd 6D
Kleur Roze  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei  
Potmaat C5  
Planttype Andere
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rhododendron