Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Prunus planten

Prunus Laurocerasus Rotundifolia

€13,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Prunus
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' (Laurierkers) is een groenblijvende heester - deze soort wordt veel aangeplant als haag. Rotundifolia is de grootste soort - het groeit hoog en breed uit - en daarom is het alleen geschikt voor grote tuinen. Veel sierwaarde en een snelle groeier. Snoei vroeg in het voorjaar. Een uitstekende keus, als u snel een mooi haag wenst om uw tuin af te schermen. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Prunus Laurocerasus Rotundifolia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Prunus Laurocerasus Rotundifolia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Prunus Laurocerasus Rotundifolia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Prunus Laurocerasus Rotundifolia voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Prunus planten
Specificaties
sku WFP-0068
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Wit  
Bloeimaand mei   juni  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Haagplanten   Voorjaarsbloeiers
Potmaat C5  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Andere
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Prunus