Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Primula

Primula Denticulata Lilac - Sleutelbloem

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Primula denticulata
Primula denticulata Lilac (Sleutelbloem) is een rijkbloeiende tuinplant, die in april/mei met vrolijke bloemen bloeit. De lieflijke bloempjes vormen een bal van bloemen op het einde van een lange, rechte stengel en zijn ook als snijbloem zeer geschikt. De bloemen geuren licht en de plant gedijt goed in niet te droge grond in de zon of halfschaduw.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Primula Denticulata Lilac - Sleutelbloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Primula Denticulata Lilac - Sleutelbloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Primula Denticulata Lilac - Sleutelbloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Primula Denticulata Lilac - Sleutelbloem voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Primula
Specificaties
sku A-1600-10928
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Paars   Roze  
Bloeimaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Primula denticulata