Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Primula
Uitverkocht

Primula Denticulata Alba - Sleutelbloem

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Primula Denticulata

Primula Denticulata Alba - Sleutelbloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Primula Denticulata Alba - Sleutelbloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Primula Denticulata Alba - Sleutelbloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Primula Denticulata Alba - Sleutelbloem voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Primula denticulata Alba (Sleutelbloem) is een rijkbloeiende tuinplant, die in april/mei met vrolijke, witte bloemen bloeit. De lieflijke bloempjes vormen een bal van bloemen op het einde van een lange, rechte stengel en zijn ook als snijbloem zeer geschikt. De bloemen geuren licht en de plant gedijt goed in niet te droge grond in de zon of halfschaduw.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Primula
Specificaties
sku A-1600-10927
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand maart   april   mei  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Primula Denticulata