Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Potplanten
-22%

Prachtkaars Whirling Butterflies - Gaura (Sixpack)

€17,99

Normale prijs: €22,99

Je bespaart 22%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Gaura lindh. Whirling Butterflies

Prachtkaars Whirling Butterflies - Gaura (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Prachtkaars Whirling Butterflies - Gaura (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Prachtkaars Whirling Butterflies - Gaura (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Prachtkaars Whirling Butterflies - Gaura (Sixpack) voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Prachtkaars 'Whirling Butterflies' (Gaura lindheimeri) is een mooie onderhoudsvriendelijke vaste plant, afkomstig uit de Verenigde Staten. Makkelijk te vermeerderen uit stekken. Gaura bloeit van juli tot september met delicate witte bloemen, die op vlinders lijken. Gaura ziet er prachtig uit, massaal aangeplant in de bloemborder, in combinatie met siergras, salvia, anemonen en pioenen bijvoorbeeld. Snijd de stengels terug in april. Sixpack.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Potplanten
Specificaties
sku A-0700-10420-6
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Kleur Roze   Wit  
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Vaste planten Zomerbloeiers
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Gaura lindh. Whirling Butterflies