Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Potplanten
Uitverkocht

Euphorbia Amygdaloides Robbiae - Amandelwolfsmelk

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Euphorbia amygdaloides var. Robbiae
Uitverkocht
Euphorbia Amygdaloides Robbiae - Amandelwolfsmelk. Euphorbia amygdaloides Robbiae, of Wolfsmelk is een groenblijvende vaste plant met glanzend, donkergroen gekleurd blad en limoengroene bloemen van april tot juni. Door zijn stevige, compacte groeiwijze is het een uitstekende aanvulling op de bloemenborder, omdat de plant steun geeft aan andere planten. Euphorbia is een onderhoudsarme plant die zowel in de zon als in halfschaduw groeit.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Euphorbia Amygdaloides Robbiae - Amandelwolfsmelk is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Euphorbia Amygdaloides Robbiae - Amandelwolfsmelk kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Euphorbia Amygdaloides Robbiae - Amandelwolfsmelk kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Euphorbia Amygdaloides Robbiae - Amandelwolfsmelk voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Potplanten
Specificaties
sku A-0500-10396
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei   juni  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Kleur Geel  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Groenblijvend   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Euphorbia amygdaloides var. Robbiae