Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pioenroos

Pioenroos Wit - Duchesse de Nemours

€5,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia

Pioenroos Wit - Duchesse de Nemours is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pioenroos Wit - Duchesse de Nemours kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pioenroos Wit - Duchesse de Nemours kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pioenroos Wit - Duchesse de Nemours voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Pioenrozen zijn klassieke, beeldschone tuinplanten die in geen enkele tuin mogen ontbreken. Pioenroos Wit Duchesse de Nemours is beeldschoon, met prachtige sneeuwwitte bloemen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
 
Toon alle Pioenroos
Specificaties
sku A-2700-12020
Levertijd 4D
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus   september  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle zon  
Planttype Pioenroos
Bloeimaand mei   juni  
Planthoogte
Kleur Wit  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia