Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pioenroos
Uitverkocht

Pioenroos Coral Sunset - Paeonia

Nu met 29% korting

€6,99 €4,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia
Uitverkocht
Pioenroos Coral Sunset - Paeonia. Pioenrozen zijn klassieke, beeldschone tuinplanten die in geen enkele tuin mogen ontbreken. Haar bloemen zijn heerlijk geurend. Een perfecte snijbloem, maar komt het mooist tot haar recht in volle bloei in de tuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Pioenroos Coral Sunset - Paeonia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pioenroos Coral Sunset - Paeonia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pioenroos Coral Sunset - Paeonia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pioenroos Coral Sunset - Paeonia voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Pioenroos
Specificaties
sku 4550-J-126515
Levertijd 2D
Bloeimaand mei   juni  
Kleur Oranje   Rood   Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Potmaat Wortelstok  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Pioenroos
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia