Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pioenroos
-24%

Pioenroos Gemengd: wit, rood en roze - Paeonia

€12,99

Normale prijs: €16,99

Je bespaart 24%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Paeonia

Pioenroos Gemengd: wit, rood en roze - Paeonia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pioenroos Gemengd: wit, rood en roze - Paeonia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pioenroos Gemengd: wit, rood en roze - Paeonia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pioenroos Gemengd: wit, rood en roze - Paeonia voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een klassieke mix pioenrozen met rijke, goedgevulde bloemen. De bloemen zijn heerlijk geurend. Een perfecte snijbloem, maar komt het mooist tot haar recht in volle bloei in de tuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Pioenroos
Specificaties
sku A-2700-12019-3
Levertijd 4D
Bloeimaand mei   juni  
Kleur Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   november   december  
Potmaat P11  
Planthoogte 60 cm en groter  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Pioenroos
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Paeonia