Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pioenroos
Uitverkocht

Pioenroos Alexander Fleming - Paeonia

€6,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia

Pioenroos Alexander Fleming - Paeonia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pioenroos Alexander Fleming - Paeonia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pioenroos Alexander Fleming - Paeonia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pioenroos Alexander Fleming - Paeonia voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Pioenroos Alexander Fleming - Paeonia. Pioenrozen zijn klassieke, beeldschone tuinplanten die in geen enkele tuin mogen ontbreken. Haar bloemen zijn heerlijk geurend. Een perfecte snijbloem, maar komt het mooist tot haar recht in volle bloei in de tuin.
Toon alle Pioenroos
Specificaties
sku 4580-J-126480
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Potmaat Wortelstok  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni  
Kleur Roze  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Pioenroos
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia