Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Phlox planten
-23%

Phlox subulata mix Kruipende Vlambloem (Sixpack)

€16,99

Normale prijs: €21,99

Je bespaart 23%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Phlox subulata

Phlox subulata mix Kruipende Vlambloem (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Phlox subulata mix Kruipende Vlambloem (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Phlox subulata mix Kruipende Vlambloem (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Phlox subulata mix Kruipende Vlambloem (Sixpack) voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Phlox subulata Kruipende Vlambloem is een prachtige vaste plant. Deze soort heeft mooie stervormige kleurige bloemen. De bloeitijd is van april tot juni. Kruipende Phlox is een wintergroene en laaggroeiende (tussen de 10 en 15 cm) bodembedekker en groeit uit tot een aantrekkelijk en in het oog springend groen tapijt.  Vanwege de rijkelijke bloei, is kruipende phlox een zeer geliefde plant. Het is een ideale rotstuin- of bosplant en ook een aanwinst in de bloemborder of langs paden aangeplant. Zes planten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Phlox planten
Specificaties
sku A-1600-10894-6
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Phlox
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Blauw   Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Phlox subulata