Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Phlox planten

Phlox Paniculata Tenor - Vlambloem

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Phlox Paniculata

Phlox Paniculata Tenor - Vlambloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Phlox Paniculata Tenor - Vlambloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Phlox Paniculata Tenor - Vlambloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Phlox Paniculata Tenor - Vlambloem voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Phlox Paniculata Tenor is een geurige en kleurige vaste plant die mooi te combineren is met sedum, margrieten, oriëntaalse lelies, peonies en irissen. Phloxen zijn ideale borderplanten die vele vlinders en bijen trekken. Phlox is langbloeiend en levert ook goede snijbloemen.
  • Geurende snijbloemen van juli tot september
  • Winterhard
  • Prefereert goed waterdoorlatende grond en een zonnig plekje
  • Volgroeide hoogte 80 - 120 cm
Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.


 
Toon alle Phlox planten
Specificaties
sku A-1600-10886
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juli   augustus  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Phlox
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Rood  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Phlox Paniculata