Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Phlox planten
-23%

Phlox Paniculata mix Vlambloem (Sixpack)

Nu met 23% korting

€21,99 €16,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Phlox paniculata
Phlox Paniculata is een grootbloemige Phlox die garant staat voor een spektakel aan kleur en geur. Phloxen zijn ideale borderplanten die vele vlinders en bijen zullen verblijden met hun geur en de belofte aan nectar. Phlox is langbloeiend en levert ook goede snijbloemen. Zes planten.
  • Geurende snijbloemen van juli tot september
  • Winterhard
  • Prefereert goed waterdoorlatende grond en een zonnig plekje
  • Volgroeide hoogte 80 - 120 cm

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Phlox Paniculata mix Vlambloem (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Phlox Paniculata mix Vlambloem (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Phlox Paniculata mix Vlambloem (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Phlox Paniculata mix Vlambloem (Sixpack) voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Phlox planten
Specificaties
sku A-1600-10844-6
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Phlox
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Gemengd   Paars   Rood   Roze   Wit  
Planthoogte
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Phlox paniculata