Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Phlox planten

Phlox paniculata Amethyst - Vlambloem

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Phlox paniculata
Vlambloem (Phlox paniculata 'Amethyst') is een geliefde zomergast in de tuin. Ze bloeien lang en rijkelijk met prachtige, geurende bloemen en geven charme en kleur aan de tuin. Phlox paniculata 'Amethyst' is een mooi paars-roze gekleurd ras met een bloeitijd van juli tot september. Mooie snijbloem!

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Phlox paniculata Amethyst - Vlambloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Phlox paniculata Amethyst - Vlambloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Phlox paniculata Amethyst - Vlambloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Phlox paniculata Amethyst - Vlambloem voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Phlox planten
Specificaties
sku A-1600-10845
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Phlox
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Paars   Roze  
Planthoogte
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Phlox paniculata