Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Phlox planten

Phlox Oranje - Vlambloem

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Phlox Subulata

Phlox Oranje - Vlambloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Phlox Oranje - Vlambloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Phlox Oranje - Vlambloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Phlox Oranje - Vlambloem voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze grootbloemige soort staat garant voor een spektakel aan kleur en geur. Phloxen zijn ideale borderplanten die vele insecten zullen verblijden met hun geur en de belofte van nectar. De planten zijn langbloeiend en produceren goede snijbloemen. Hoogte in de tuin pl. min. 60 -100 cm. Wortestok.
  • Geurende snijbloemen van Juli tot September
  • Winterhard
  • Prefereert Goed Doorlatende Grond
  • Volgroeide hoogte 80 - 120 cm
Toon alle Phlox planten
Specificaties
sku 6600-J-127910
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Phlox
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Potmaat Wortelstok  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Phlox Subulata