Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Persicaria
Uitverkocht

Persicaria Amplexicaulis Rosea - Duizenknoop (Sixpack)

Nu met 27% korting

€29,99 €21,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Persicaria amplexicaulis ( Bistorta amplexicaulis)
Uitverkocht
Persicaria Amplexicaulis Rosea - Witte Duizenknoop is een zeer populaire en dankbare tuinplant. Het is een favoriete bloemborder plant, met een groeihoogte tot 125 cm, met prachtige bloemen van juli tot oktober. Sixpack, zes plantjes.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Persicaria Amplexicaulis Rosea - Duizenknoop (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Persicaria Amplexicaulis Rosea - Duizenknoop (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Persicaria Amplexicaulis Rosea - Duizenknoop (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Persicaria Amplexicaulis Rosea - Duizenknoop (Sixpack) voor slechts € 21,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Persicaria
Specificaties
sku A-1600-10842-6
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Roze  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Planttype Andere Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Potmaat P9  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Persicaria amplexicaulis ( Bistorta amplexicaulis)