Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Panicum

Vingergras rood 'Rotstrahlbusch' (Panicum virgatum)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Panicum virgatum
Vingergras rood 'Rotstrahlbusch' (Panicum virgatum) is een mooi roodgekleurd siergras dat prachtig rood bruin verkleurt in de herfst, geschikt voor zowel de bloemborder als potten en containers. Dit siergras wordt ongeveer 80 tot 120 cm hoog.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vingergras rood 'Rotstrahlbusch' (Panicum virgatum) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vingergras rood 'Rotstrahlbusch' (Panicum virgatum) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vingergras rood 'Rotstrahlbusch' (Panicum virgatum) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vingergras rood 'Rotstrahlbusch' (Panicum virgatum) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Panicum
Specificaties
sku A-1600-10820
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Vaste planten   Zomerbloeiers  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats volle zon  
Planthoogte
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Panicum virgatum